ÚJDONSÁG!

Dr.Dream Round

Kerek matrac

Thermofix

termékek

Memo roll

fedőmatrac

25-30%

kedvezménnyel

VÁSÁRLÁSI tájékoztató
Hívjon most!
+36 20 375 5764

Ingyenes
házhozszállítás
az ország egész területén
2-4 héten belül
(sürgős/korábbi matrac szállítás miatt, kérjük érdeklődjön raktárkészletünk iránt. Az ingyenes szállítás háztól-házig érvényes!)

Matracaink alapanyagai szigorúan CFC mentesen
az AZO szinezékek mellőzésével készülnek.

ÁGYBETÉT VÁLASZTÓ

Ágybetét: az ágy lelke és még több

Hánykolódik éjszakánként, nem tudja miért nem képes kipihenni magát, hogy miért kínozza folyamatosan derék, hát, vagy vállfájás?

Magyarországon napjainkban számtalan ember küzd különféle problémákkal, amelyet a rosszul megválasztott ágybetét problémája okoz. Ön biztos benne, hogy az Ön igényeihez tökéletesen illeszkedő ágybetéten hajtja álomra a fejét minden este? Tudjon meg többet az ágybetétekről az ágybetét választóval, és válassza a nyugodt éjszakát.

Édes álmok után édes az ébredés is, és ez nem csak vágyálom. A megfelelő ágy és a hozzá illő ágybetét, a pihentető alvást és a hátfájástól mentes reggelek élményét adják Önnek. Ismerje meg ágybetétek kiválasztásnak sarkalatos pontjait, amelyekkel az Ön elképzeléseit tökéletesen megtestesítő ágybetét kiválasztása gyerekjáték lesz, és ágya valóban a békesség szigete lehet.

Karakteres ágybetétek - válasszon Önnek való ágybetétet

5 tipp az ágybetét választáshoz

Minden ember más és más, ezért az eltérő igényekhez más - más ágybetét szükséges. Az ágybetétek közti minimálisnak tűnő eltérések is már komoly különbséget jelenthetnek a komfortot illetően. Ahhoz pedig, hogy Ön minden kétséget kizáróan az Önnek ideális ágybetéten térhessen nyugovóra, több szempontot is figyelembe kell vennie az ágybetét kiválasztásakor:

  1. Puha, közepes, kemény – az ágybetétek eltérő keménységben és rugalmasságban érhetőek el, és nem a legkeményebb a legjobb. Az ágybetét keménységét egyéni, egészségügyi és kényelmi szempontok alapján válassza meg. Fontos, hogy az ágybetét keménysége, rugalmassága nem ugyan azt jelenti, de mindkettő fontos az ágybetét alátámasztása miatt – ágybetét választásakor mindig ügyeljen erre.
  2. Ágy és ágybetét - az, hogy melyik ágybetét fog tökéletes alvás élményt biztosítani Önnek, nem csak a típuson múlik. Fontos, hogy az ágy szerkezete és az ágybetét maga is összhangban legyen. Mindig az ágykeretéhez illő agybetétet keressen.
  3. Ágybetét súlyhatára - az ágybetétek kiválasztása előtt mindenképp vegye figyelembe az egyes ágybetétek súlyhatárát. Mindegyik ágybetét a saját súlyhatárán belül garantálja a maximális komfortot és a hosszú távú kényelmet.
  4. Ágybetét vastagsága és szellőzése– az ágybetét kiválasztása előtt mindenképp tájékozódjon az ágybetét vastagságáról és annak szellőzésről. A különféle vastagság más –más előnyökkel ruházza fel az ágybetéteket, illetve szellőzés terén is eltérnek az egyes ágybetét típusok. Tájékozódjon előre az ágybetétekről.
  5. Ágybetétek és az allergia - az ágybetét fontos ismérve, hogy allergiások is használhatják-e. Fontos, hogy a választás előtt ismerje az ágybetét allergiai ismeréveit – tudja, hogy az ágybetét antiallergén-e.
/ Válogasson a minőségi ágybetétek között »

Puha, vagy kemény ágybetétet válasszak? »