ÚJDONSÁG!

Dr.Dream Round

Kerek matrac

Thermofix

termékek

Memo roll

fedőmatrac

25-30%

kedvezménnyel

VÁSÁRLÁSI tájékoztató
Hívjon most!
+36 20 375 5764

Ingyenes
házhozszállítás
az ország egész területén
2-4 héten belül
(sürgős/korábbi matrac szállítás miatt, kérjük érdeklődjön raktárkészletünk iránt. Az ingyenes szállítás háztól-házig érvényes!)

Matracaink alapanyagai szigorúan CFC mentesen
az AZO szinezékek mellőzésével készülnek.

Dr. Dream Matracok

Matracok, matracok, matracok

Hideghab matracok, ortopéd matracok, emlékező hab matracok, felnőtt matracok, gyerek matracok. Különféle matracok, eltérő adottságokkal és előnyökkel, ezek a Dr.Dream matracok. Találja meg Ön is a matracok között az Önnek ideálist. Válogasson a magas minőségi matracok között, és a nyugodt, komfortos éjszaka után, ébredjen kipihenten. Ismerje meg a Dr.Dream matracokat, mielőtt álomra hajtja a fejét.

Matracok birodalma – típusok, méretek, matracok


A matracok között számtalan eltérő típus van. Ezek a matracok alapanyagukban, felépítésükben, és ennek köszönhetően a matracok egyedi jellemzőiben (keménységben, rugalmasságban, sűrűségben, szellőzésben, alakkövetésben) is eltérnek.

A Dr. Dream matracok között Ön keménytől a puháig megtalálja a memória matracokat, hideghab matracokat, és bio matracokat is. A matracok mindegyike sajátos, rá jellemező előnyökkel van felruházva, és a matracok sokszínű választékának köszönhetően, Ön a matracok között könnyen az igényihez megfelelőt találhat.

A Dr.Dream-mel Ön könnyedén választhatja az emlékező matracokat, amelyek tökéletes alakkövetést biztosítanak. Öné lehet a hideghab matracok egyike, amely nem csak támasztásban remek, hanem a szellőzése is kiváló, de akár a bio matracok egyikén is megpihenhet.

Nálunk Ön nem csak a matracok típusa között válogathat, hanem a minden másban is. Kérésére a Dr.Dream akár teljesen egyedi összetételű és alakzatú matracokat is készít Önnek, mert mi tudjuk, hogy az édes álmok tökéletes matracokkal kezdődnek.

Egyedi matracok - matracok csak Önnek

A hagyományos matracok között nem találja a tökéletest? Nincs oka aggodalomra, a matracok nem szabhatnak határokat az Ön álmainál. A Dr.Dream kérésére egyedi méretű matracokat, formára szabott (tervrajz alapján), egyedi összetételű matracokat is készít Önnek. Matracok szakemberektől egyedileg Önnek.

Változatosság és állandóság - Dr.Dream matracok


Matracok az egészség jegyében

A Dr.Dream matracok annak ellenére, hogy sok mindenben különböznek, van amiben megegyeznek. A Dr.Dream matracok mindegyike magas minőséget képvisel, az alapanyagoktól, az utolsó öltésig. A minőség mellett pedig a matracok mindegyikénél fontos, hogy azok egyszerre biztosítanak kényelmes és egészséges, ergonómikus fekhelyet.

A matracokból Ön is olyat keres, amely egyszerre kényelmes, komfortos és egészséges? 

Matracokat az édes álmokhoz itt talál

/ ismerje meg a Dr.Dream matracokat »

Milyen matracot válasszak? »