ÚJDONSÁG!

Dr.Dream Round

Kerek matrac

Thermofix

termékek

Memo roll

fedőmatrac

25-30%

kedvezménnyel

VÁSÁRLÁSI tájékoztató
Hívjon most!
+36 20 375 5764

Ingyenes
házhozszállítás
az ország egész területén
2-4 héten belül
(sürgős/korábbi matrac szállítás miatt, kérjük érdeklődjön raktárkészletünk iránt. Az ingyenes szállítás háztól-házig érvényes!)

Matracaink alapanyagai szigorúan CFC mentesen
az AZO szinezékek mellőzésével készülnek.

Kid Memory fedőmatrac

A Dr.Dream matrac legújabb terméke a Kid Memory fedőmatrac.

Pár hónappal ezelőtt, bevezettük az új memória hab matracainkat gyermekeknek, melynek neve Kid Dream 6+2 vagy Kid Dream 8+2 gyermekmatrac.
Ezek a matracok, nagyon hamar népszerűek lettek, ezért azt gondoltuk, hogy elkezdjük a memória hab fedőmatrac készítését is gyermekek részére.

Kid Dream 6+2, Kid Dream 8+2

A Kid Memory matrac vagy fedőmatrac is hasonló előnyökkel bír, mint a felnőtt memory matracok. A memória hab segíti a test egyenletes fekvését a matracon, ezzel nagyobb kényelmet és szabadabb vérkeringést biztosít a testnek, így a gyermekek alvása zavartalanabb lehet.

Fontos tudni, hogy a memória hab a matracon, egy kényelmi réteg, ezért gyermekeknél csak kemény matracra ajánlott ez a fajta fedőmatrac. Például: kókuszmatrac, nagy sűrűségű hideghab matrac. Tévhit az, hogy egy gyermek matracnak nagyon keménynek kell lennie. Valóban nem előnyös egy fejlődésben lévő gyermeknek nagyon puha matracon aludnia, de nem muszáj annak nagyon keménynek lennie. Sokan, túl keménynek tartják a kókuszmatracot. Ha a fedőmatrac alatt megfelelő alátámasztású, azaz kókuszból, nagysűrűségű hideghabból készült matrac van akkor nincsen ok az aggodalomra.

Gyermekeknek nem ajánlott a 2cm-nél vastagabb memória hab réteg. Vastagabb memória hab(4cm) réteg (kb. 10 éves kor felett) használatának előnyei és hátrányai iránt érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon. Minél vastagabb a memória hab réteg egy matracon, annál puhább lesz tőle a matrac. Ez vonatkozik a felnőtt matracokra is.

Kétéves kor alatt szintén nem ajánlott semmilyen memória hab matrac.

Csakúgy, mint minden Dr.Dream matrac, a fedőmatracok is rendelhetőek egyedi méretben is.

A Dr.Dream minden memória hab fedőmatrac és matrac alapanyaga 50-55 kg/m3.