ÚJDONSÁG!

Dr.Dream Round

Kerek matrac

Thermofix

termékek

Memo roll

fedőmatrac

25-30%

kedvezménnyel

VÁSÁRLÁSI tájékoztató
Hívjon most!
+36 20 375 5764

Ingyenes
házhozszállítás
az ország egész területén
2-4 héten belül
(sürgős/korábbi matrac szállítás miatt, kérjük érdeklődjön raktárkészletünk iránt. Az ingyenes szállítás háztól-házig érvényes!)

Matracaink alapanyagai szigorúan CFC mentesen
az AZO szinezékek mellőzésével készülnek.

Memória matrac

Memória matrac – megelőzés, és megoldás kényelmesen

Ön is ébredt már arra, hogy elaludta a nyakát, hogy alvás közben elfeküdte a csípőjét? Önnek is problémát okoz, hogy reggelente vállfájással ébred, vagy esetleg súlyosabb a helyzet és egész nap hátfájás, migrén kínozza? A megoldás egyszerűbb és közelebb van, mint hinné – memória matrac.

A folyamatos fájdalmak ellen nem feltétlenül a drasztikus beavatkozások a leghatásosabbak – gyakran egy memória matrac is elég. A memória matrac a fenti problémákra megoldást kínál Önnek. Tudja meg, hogy mitől más a memória matrac, hogy miként nyújt hosszútávon tökéletes és nem utolsó sorban kényelmes megoldást a memória matrac.

Az ergonómia új szintje: memória matrac

A memória matrac legnagyobb előnye, hogy kiemelkedően ergonómikus – ami a felhasznált alapanyagoknak, és az egyedi kialakításnak köszönhető.

Minden memória matrac a NASA által kifejlesztett memória foam és a nagysűrűségű ortopédikus hideghab matracok előnyeit egyesíti. A memória matracokban a biztos tartást a hideghab alap adja, a nagy viszkoelasztikusságú, polyetilén hab pedig azt teszi lehetővé, hogy a memória matrac tökéletesen kövesse az Ön testvonalát – így biztosítva egész éjjel a tökéletes alátámasztást.

ThermoFIX a termoaktív a memória matrac

Minden Thermo FIX memória matrac alapanyag termoaktív.  Termoaktív memória matrac? Igen! A memória matrac termoaktív tulajdonságának köszönhetően reagál az Ön test hőjére, és a hő hatására tökéletesen felveszi az Ön testformáját. A memória matrac milliméter pontosan Önre van „szabva”, és így garantálja a tökéletes alátámasztást, az ergonómikus kényelmet.

Memória matrac, a nyomáspontok ideje lejárt

Memória matrac nélkül a vállfájás, a csípő fájdalom, a hátfájás, a zsibbadás, az éjszaka folyamán kialakuló keringési rendellenességek könnyen kialakulhatnak, hosszabb távon, pedig komoly problémákat okozhatnak. Mivel azonban minden memória matrac egyedülálló nyomáselosztási képességgel rendelkezik, ezért a memória matracoknál nem alakulhatnak ki nyomáspontok. Kerülje el a kellemetlenségeket memória matraccal. Valódi pihenés és regenáció, memória matraccal.

Memória matrac típusok - keménytől a puháig

A memória matracok között is választhat keményebb vagy puhább típust. A memória matrac keménysége az emlékező hab vastagságától függ. Minden esetben egyedi igényeihez válasszon memória matracot.

Memória matrac a kényelem és az egészség jegyében

Memória matrac további előnye, hogy az allergiások is használhatják, hiszen az alapanyagának köszönhetően antiallergén, és a poratkáknak is ellenáll. Belső huzata100% pamut, és ezen kívül még egy levehető, mosható antiallergén huzattal is el van látva.

/ Memória matrac – legyen édes az ébredés »

Miért éppen a memória matrac? »