ÚJDONSÁG!

Dr.Dream Round

Kerek matrac

Thermofix

termékek

Memo roll

fedőmatrac

25-30%

kedvezménnyel

VÁSÁRLÁSI tájékoztató
Hívjon most!
+36 20 375 5764

Ingyenes
házhozszállítás
az ország egész területén
2-4 héten belül
(sürgős/korábbi matrac szállítás miatt, kérjük érdeklődjön raktárkészletünk iránt. Az ingyenes szállítás háztól-házig érvényes!)

Matracaink alapanyagai szigorúan CFC mentesen
az AZO szinezékek mellőzésével készülnek.

MATRAC ÉS MINŐSÉG

Matrac és minőség

Minőségi matrac. A minőség nagyon fontos, főként egy matracnál, amelyet több éven keresztül, hosszan használ. Azonban mégis mi tesz egy matracot minőségivé? Mi különbözteti meg a sima matracot és a minőségi matracot?
Talán akkor minőségi egy matrac ha kényelmes, vagy akkor jó, ha természetes?

Ahhoz, hogy egy matrac valóban minőségi matrac legyen, fontos hogy már az alapok tökéletesek legyenek. Mi összegyűjtöttünk 3 ismertetőjegyet, amelyek a minőségi matracot jellemezik – ismerje meg Ön is és élvezze a különbséget, amelyet egy minőségi matrac garantál Önnek:

Minőségi matrac az alapoktól – 3 ismérv a minőségi matrachoz

Minőségi matrac csak minőségi alapanyagokból készíthető. Ezért fontos, hogy egy matrac minőségét vizsgálva a felhasznált alapanyagokkal is megvizsgáljuk.

Matrac káros anyagok és színezékek nélkül - az alacsonyabb minőségű alapanyagból készült matrac gyakran hamarabb használódik el, és egyes esetekben még az egészségére káros anyagokat is tartalmaz. A matrac készítés során leggyakrabban előforduló káros anyagok a CFC és az AZO színezékek.
Ezek a káros alapanyagok a matrac belsejében találhatók, de a matracnál a felszín is számít.

Minőségi huzat minőségi matrachoz - a minőségi matracnak még a huzata is minőségi. A matrac külső és belső huzatának minősége is fontos, ahhoz hogy az éjszaka jól teljen.

Matrac és ergonómia – a minőségi matrac nem csak alapanyagaiban, hanem felépítésében is minőségi. Tökéletes alátámasztást biztosít, amellett hogy kényelmes is. A komfort a minőségi matrac része.

Matrac hosszú távra - a fentiek mellett, vagy épp azok miatt, a minőségi matrac ismertető jele a hosszú távú megbízhatóság is. A minőségi matrac megőrzi eredeti kényelmét, amelyeket Ön hosszú évekig élvezhet.

Ugye Ön sem szeretne egy olyan matracon aludni, amely az egészségére káros anyagokkal van tele, amely észrevételül árt Önnek?

Minőségi matrac a Dr.Dream-től

A Dr.Dream-nél található minden egyes matrac szigorúan CFC mentes, és egyik matrac sem tartalmaz AZO színezéket.  Minden matrac maximális ellenőrzés mellett, szigorú szabályozások mellet készül, hogy a végeredmény ne csak egy kényelemes, hanem egészséges matrac legyen, amelyen nyugodtan pihenhet – a minőség jegyében.

A Dr.Dream matrac választékánál és kiegészítő terméknél nagy hangsúlyt fektet a minőségre – hogy azok minden éjjel biztosítsák a kényelmet, amelyre vágyott.
Hosszú távú matrac megoldások - ismerje meg matrac kínálatunkat, melynek minden egyes darabja igazi minőségi matrac.

/ Válogasson matracaink között »

Minőségi matrac a pihentető alvás szolgálatában »