ÚJDONSÁG!

Dr.Dream Round

Kerek matrac

Thermofix

termékek

Memo roll

fedőmatrac

25-30%

kedvezménnyel

VÁSÁRLÁSI tájékoztató
Hívjon most!
+36 20 375 5764

Ingyenes
házhozszállítás
az ország egész területén
2-4 héten belül
(sürgős/korábbi matrac szállítás miatt, kérjük érdeklődjön raktárkészletünk iránt. Az ingyenes szállítás háztól-házig érvényes!)

Matracaink alapanyagai szigorúan CFC mentesen
az AZO szinezékek mellőzésével készülnek.

Párna önnek

Kis párna, nagy párna, pille párna, memória párna – párna Önnek

Az ágy és az alvás fontos kiegészítője a párna. Ha nincs párna, ha túl kicsi a párna, ha túl kemény a párna, ha túl magas, vagy ha egyszerűen csak kényelmetlen, az mind kellemetlenséget okoz. Egy nem ideális párna, amellett hogy nyakfájást okozhat, még a poratkák kedvenc búvóhelyévé is változhat.

A párna, ahogy azt Ön is érzi éjszakánként épp olyan meghatározó szerepet tölt be, legalább annyira befolyásolhatja az alvás minőségét, mint maga a matrac. Ugye Önnek sem mindegy, hogy milyen az a párna, amelyen nyugvóra tér.

Tudjon meg többet az ideális párnáról, amely az Ön éjszakáit is megédesíti.

Nyakfájás, nyugtalan éjszák helyett, helyesen megválasztott párna

A párna a nyaki erek, és a nyaki csigolyák támasztásáért felel, így a párna hiánya, vagy egy nem megfelelő párna, számtalan problémát, kellemetlenséget okozhat Önnek. Ezzel szemben egy kényelmes és ergonómikus kialakítású párna pont ezekre a pontokra vigyáz, ezeket óvja meg a felesleges terheléstől.

Egy kényelmes párna mellett nem fog annyit forgolódni, nyugodtabban tud pihenni. Az ergonómiai kialakításnak köszönhetően, az ideális párna biztosítja Önnek a nyugodt éjszakát.

Ha kényelem, ha párna, akkor memória párna

A memória párna az emlékező hab minden előnyét elhozza Önnek. A memória párna formatartó alapanyaga, a test hőjétől tökéletesen felveszi az Ön fejének és nyakának teljesen egyedi formáját, maximálisan ahhoz igazodik, és így leveszi a terheket az Ön válláról. A párna egyedi kialakításának és kivételes nyomáselosztási képességének köszönhetően, alvás közben nem keletkezhetnek nyomáspontok, amelyek akadályoznák vérkeringését, és a párna nyakcsigolyái egészséges tartásáról is gondoskodnak, amíg Ön alszik.

 

Ismerje meg a memória párna típusait:

Klasszikus párna kicsit másképp

Klasszikus, mégis kényelmes és ergonómikus párna? Igen, a memória párna választékban megtalálható a klasszikus kialakítású párna. Ez a klasszikus párna a hagyományos megjelenés ellenére, a memória párna minden előnyét hordozza. Egy párna a pihentető alváshoz.

/ Ismerje meg a classic párna típusait »

 

Anatómia az alvásban – ERGO párna

A memória párna másik típusa az ERGO. Ez az anatómiailag kialakított párna, egyedi formájának köszönhetően, a nyaki csigolyáknak kivételesen jó alátámasztást biztosít. Kényelem és kipihentség – ez a párna ezt adja Önnek.

/ Ismerje meg az ERGO párna típusait »

Párna amelyre lehajthatja fejét »