ÚJDONSÁG!

Dr.Dream Round

Kerek matrac

Thermofix

termékek

Memo roll

fedőmatrac

25-30%

kedvezménnyel

VÁSÁRLÁSI tájékoztató
Hívjon most!
+36 20 375 5764

Ingyenes
házhozszállítás
az ország egész területén
2-4 héten belül
(sürgős/korábbi matrac szállítás miatt, kérjük érdeklődjön raktárkészletünk iránt. Az ingyenes szállítás háztól-házig érvényes!)

Matracaink alapanyagai szigorúan CFC mentesen
az AZO szinezékek mellőzésével készülnek.

VÁSÁRLÁSI TÁJÉKOZTATÓ

A megrendelés és szállítás menete

A megrendelés beérkezését követően 24 órán belül felvesszük a fogyasztóval a kapcsolatot telefonon, visszaigazoljuk rendelését, egyeztetjük a szállítás időpontját A megrendelés a rendelt összérték 30%-ának, mint előlegnek banki utalással történő kiegyenlítését követően él. Amint legyártottuk a fogyasztó által rendelt terméket, szállítási időpontot egyeztetünk, illetve ekkor aktuális a hátralék megfizetése, amely szintén banki átutalással, vagy utánvéttel történhet.

Reklamáció

Reklamáció esetén az áru teljes összegének visszafizetését a kiszállítás napjától számított 14 munkanapon belül kérheti amennyiben a terméket hibátlanul,foltmentesen visszaszállítják telephelyünkre. Reklamáció esetén a termék visszaszállítása a vásárlót terheli.

Ingyenes házhozszállítás

Ingyenes házhozszállítás az ország egész területén 2-4 héten belül.

(Sürgős/korábbi matrac szállítás miatt, kérjük érdeklődjön raktárkészletünk iránt. Az ingyenes szállítás háztól-házig érvényes, nem emeletre illetve ajtóig!)

Dr.Dream Round termékcsalád matracaira kiárusított darabokra, bemutató darabokra, illetve egyedi méretű matracokra nem érvényes a 14 napos pénzvisszafizetés és csere. Csak garanciális minőségi hiba esetén cseréljük.

Standard matrac méretek:

  • 80x200cm
  • 90x200cm
  • 140x200cm
  • 160x200cm
  • 180x200cm
  • 80x160cm
  • 60x120cm

Jogszabályok

Melyek a legfontosabb jogszabályok, amelyek az online vásárlásokra vonatkoznak?

A szolgáltatóra vonatkozó adatokról és az elektronikus szerződéskötés lépéseivel kapcsolatban az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggo szolgáltatások egyes kérdéseirol szóló 2001. évi CVIII. törvény tartalmaz rendelkezéseket, az elállási jog gyakorlásának részletes feltételeit a távollevok között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet szabályozza. Természetesen az internetes vásárlásokra is vonatkoznak a fogyasztóvédelemrol szóló 1997. évi CLV. törvény és a Polgári Törvénykönyvrol szóló 1959. évi IV. törvény rendelkezései.

A kereskedő köteles a fogyasztó megrendelését haladéktalanul, de legkésobb 48 órán belül elektronikusan visszaigazolni, ami a gyakorlatban egy automatikus válasz e-maillel történik, amely a megrendelés feltételeit (termék neve, ár, szállítási feltételek stb.) erosíti meg. Ha a visszaigazolás 48 órán belül nem történik meg, a fogyasztót nem köti megrendelése és nem köteles a leszállított termék átvételére.

Jelenti-e az elektronikus visszaigazolás, hogy az eladó elfogadta a megrendelésünket és a termék leszállítására kötelezettséget vállalt?

Tudnunk kell, hogy az e-mailben küldött visszaigazolással az eladó még nem fogadja el a megrendelésünket, ez még nem jelenti a szerződés létrejöttét, mivel a visszaigazolás mindösszesen a megrendelésünk eladóhoz való megérkezését igazolja. Így adott esetben tévedésbol vagy programhiba miatt visszaigazolt alacsony ár vagy készlethiány esetén a kereskedő nem köteles a termék leszállítására a visszaigazolásban foglalt feltételekkel.

Mikor tekinthető létrejöttnek a szerződés?

A szerződés akkor jön létre, ha a kereskedő a visszaigazolást követően egy újabb e-mailben értesíti a fogyasztót a megrendelés teljesítéséről, a termék postára adásáról vagy az üzlethelyiségben történo átvehetoségérol. A szerződés akkor is létrejön, ha a visszaigazolás után a kereskedő a megrendelt terméket leszállítja a fogyasztó részére.

Adatvédelem

A személyiségi jog és az adatok biztonsága

A Drdream.hu tevékenysége során minden rendelkezésére álló eszközzel védi látogatói és ügyfelei személyiségi jogait, betartja a Polgári Törvénykönyvben és a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben rögzített előírásokat.

A portál megtekintéséhez általában nem szükséges személyes adatok megadása, egyes szolgáltatások igénybevételéhez azonban szükségesek lehetnek olyan információk is, amelyek személyiségi jogokat érintenek. Ezeknek a célja leggyakrabban inkább statisztikai jellegű, míg egyes esetekben a felhasználók egyértelmű azonosítására szolgálnak. A személyes információk megadásakor -például kérdőív kitöltése - a Felhasználók beleegyeznek abba, hogy adataikat a kért szolgáltatás teljesítése érdekében azonosításukra felhasználjuk.

További rendelkezések

Kijelentjük, hogy minden érdekeinket sértő, illetve a leírtakkal összeegyeztethetetlen információt eltávolítunk oldalainkról. Minden felelősséget elhárítunk magunkról, amely bárkinek az oldalainkon megjelent információkkal kapcsolatos, illetve bármilyen az oldalaink látogatásából eredő egyéb káresetére vonatkozik. Minden nem tárgyalt jogi vonatkozással kapcsolatban a magyarországi törvényeket és a magyarországi hatóságok döntéseit tartjuk irányadónak.

A megrendelés és szállítás menete

A megrendelés beérkezését követően 24 órán belül felvesszük a fogyasztóval a kapcsolatot telefonon, visszaigazoljuk rendelését, egyeztetjük a szállítás idopontját A megrendelés a rendelt összérték 30%-ának, mint előlegnek banki utalással történő kiegyenlítését követően él. Amint legyártottuk a fogyasztó által rendelt terméket, szállítási idopontot egyeztetünk, illetve ekkor aktuális a hátralék megfizetése, amely szintén banki átutalással, vagy utánvéttel történhet.

Reklamáció

Reklamáció esetén az áru teljes összegének visszafizetését a kiszállítás napjától számított 14 munkanapon belül kérheti amennyiben a terméket hibátlanul, foltmentesen visszaszállítják telephelyünkre. Reklamáció esetén a termék visszaszállítása a vásárlót terheli.